برخی داروهای محرک مانند لیتیوم، داروهای ضد مالاریا، کوئیندین و ایندومتاسین میتوانند باعث تشدید بیماری شوند.
پسوریازیس یا بیماری پوستی صدف یک اختلال پوستی خشک و پوستهپوستهای است. این بیماری یک عارضه شایع التهابی مزمن و مربوط به سیستم خودایمنی بدن است.
پسوریازیس بیماری مزمن سیستم ایمنی بدن است که ناخنها را هم مبتلا میکند.
این روش به پزشکان کمک میکند تا نوع دقیق قارچ مسئول عفونت را تشخیص دهند. بررسی با چراغ وود یک ابزار تشخیصی به نام چراغ وود ممکن است برای شناسایی برخی انواع عفونتهای قارچی مورد استفاده قرار گیرد. این دستگاه نور فرابنفش تولید میکند که میتواند باعث شود برخی از قارچها در زیر نور مرئی شوند. میکروسکوپی نمونههای برداشته شده میتوانند زیر میکروسکوپ بررسی شوند تا حضور قارچها تایید شود. آزمایش خون در موارد نادر و شدید، ممکن است آزمایش خون برای بررسی واکنش سیستم ایمنی بدن به عفونت قارچی انجام شود.
اسکیزوفرنی نوعی اختلال روانی است که فرد قابلیت تمیز دادن افکار، ایدهها و تصورات خودش با واقعیت را ندارد.
اسئوئید استئوما چیست؟ علل و علائم اسئوئید استئوما چیست؟
در مواردی که وخامت آسیب پوستی زیاد باشد از داروهای بیولوژیک و داروهای سیستمی مثل سیکلوسپورین و متوترکسات استفاده میکنند.
سمیرا گفت گفت: ۱۴۰۲/۱۰/۱۸ در ۱۰:۱۹ ب٫ظ سلام من پستوریازیس ناخن دارم کاشت کردم بدتر شده ناخنم خطرناک ؟چکارباید کنم
این گرما عروق خونی اضافی در پوست که در ابتلا به پسوریازیس مؤثر هستند را تخریب میکند. برای مشخص کردن محل پوست که باید تحت درمان قرار گیرد، لیزر نور ماورا بنفش ساطع میکند.
اختلالهای شناختی منجر به بیماری پوستی پسوریازیس نتایج منفی روانی - اجتماعی در بیمار میشود و ادعا میشود که این اختلالها با کاهش احتمالی ضریب هوشی از نرمال ۱۰۰ به ۷۰–۸۵ همراه است.[۶۵][۶۶] نقایص شناختی ممکن است ناشی از نقص در شناخت عصبی یا نقص در شناخت اجتماعی باشد.[۶۷] شناخت عصبی، توانایی دریافت و بهخاطر سپردن اطلاعات است و شامل تسلط کلامی، حافظه، استدلال، حل مسئله، سرعت پردازش و ادراک شنیداری و بینایی است.[۶۴] حافظه کلامی و توجه بیشترین آسیب را میبینند.[۶۶][۶۸] اختلال در حافظه کلامی با کاهش سطح پردازش معنایی (ارتباط معنی با کلمات) همراه است.[۶۹] یکی دیگر از اختلالهای حافظه، اختلال در حافظه رویدادی است. نقص در ادراک بصری که بهطور مداوم در اسکیزوفرنی مشاهده میشود، نوعی اختلال در نقابزنی معکوس بصری است.
شروع بیماری معمولاً در بلوغ[۲۸] و اواخر نوجوانی تا اوایل دهه ۳۰ سالگی رخ میدهد. اوج بروز بیماری در مردان از اوایل تا اواسط دهه بیست و در زنان در اواخر دهه بیست است.[۳][۷][۱۱]شروع بیماری اغلب با سالهای بحرانی توسعهٔ اجتماعی و حرفهای فرد همراه است.[۷۵] شروع بیماری پیش از ۱۷ سالگی به عنوان شروع زودرس شناخته میشود.[۷۶] شروع پیش از ۱۳ سالگی، که گاهی ممکن است رخ دهد، به عنوان اسکیزوفرنی کودکان یا شروع بسیار زودرس شناخته میشود.[۷][۷۷] در سنین بالاتر، بیماری میتواند در سنین بین ۴۰ تا ۶۰ سالگی رخ دهد که به عنوان اسکیزوفرنی دیررس شناخته میشود.[۶۷] شروع بیماری در بالای سن ۶۰ سال، که ممکن است تفکیک آن به عنوان اسکیزوفرنی از دیگر بیماریها با علائم مشابه دشوار باشد، به عنوان روانپریشی شبه اسکیزوفرنی بسیار دیررس شناخته میشود.
بیماری روانی اسکیزوفرنی شامل مجموعه ای از مشکلات در تفکر، رفتار و احساسات هستند که دارای علائم مختلفی می باشند. عمده ترین علائم بیماری اسکیزوفرنی عبارت اند از:
این پژوهش ژنتیکی بودن این بیماری را ثابت کرد.[۱۱۱] محیطی[ویرایش]
مراقبت های قبل و بعد از لیپوماتیک (جراحی لاغری با خروج چربی ها) واقعیت این است که افراد خاصی دارای سلولهای چربی هستند که به رغم داشتن رژیم غذایی و ورزش کردن کاهش نمییابد. این موارد به وراثت